Seară de film?

#Respiro #TheFisherKing #OldMovie #1991

Fisher King este un film american de dramă-comedie din 1991 regizat de Terry Gilliam. Din distribuție fac parte Robin Williams, Jeff Bridges, Mercedes Ruehl, Amanda Plummer și Michael Jeter.  DJ-ul de radio Jack Lucas (Jeff Bridges) încearcă să-și răscumpere greșelile ajutând un om fără adăpost (Williams). Filmul a fost nominalizat la cinci Premii Oscar, câștigându-l pe cel pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal (Mercedes Ruehl).

  Seara de Film este un Eveniment marca Breasla Actorilor în colaborare cu Ceainăria Respiro (str. Biserica Doamnei, nr. 3, sector 3, Bucharest, Romania, Metrou Universitate).

Seara de film a avut ca scop vizionarea și analiza detaliata a filmului Fisher King, film ales în urma unui pool cu următoarele filme. The Fisher King (1991), The Barber of Siberia (1998), Chaplin (1992), Stalker (1979) și Cinema Paradiso (1988).

Ne-am delectate cu discuții constructive despre producție și munca unui actor, dar am avut parte și de o primire călduroasă, angajații Ceainăriei fiind foarte amabili și serviabili!

P.S, Nu au lipsit popcornul și limonada!

Rămâneți la curent, next movie night it’s coming soon!

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *