Despre noi

Breasla Actorilor este o organizație neguvernamentală, de drept privat și utilitate publică, destinată actorilor din România.

                               
                                   

BREASLA ACTORILOR este o organizație neguvernamentală, de drept privat și utilitate publică, ce promovează valorile cultural-artistice românești și universale, prin mijloace de creație și interpretare artistică.

În acest sens, asociația își desfășoară activitatea sub patronajul următoarelor programe:

Compania de Teatru „Breasla Actorilor” – organizează și susține spectacole de teatru, muzică și divertisment, simpozioane, recitaluri de poezie și alte manifestări culturale și artistice.

„Breasla Actorilor” Entertainment - vă pune la dispoziție un întreg repertoriu de animații și show-uri artistice: statui vivante, animații pe picioroange, de jonglerie și clovnerie, show-uri cu foc, spectacole și parade stradale.

„Breasla Actorilor” Film Production – oferă servicii complete de producție de film și videos (scurtmetraje, videoclipuri, corporate videos). Echipa noastră culege o idee și o transformă într-un film!

Studioul de Arte „Breasla Actorilor” – este un program alternativ de educație, cercetare și formare artistică. Programul beneficiază de mai multe departamente și ateliere, organizate și coordonate în funcție de specificul fiecărei arte și de nivelul profesional al participanților.

Agenția de Management și Impresariat „Breasla Actorilor” – realizează servicii de management și impresariat artistic, reprezentând atât actorii din România, membri ai asociației, cât și trupele artistice independente.Înființată în noiembrie 2014, sub forma unei societăți comerciale administrată de Alexandru Floroiu, BREASLA ACTORILOR aduce împreună 10 membri fondatori - majoritatea actori - preocupați de mișcarea cultural-artistică din România.

Astfel, în luna mai a anului 2016, se înființează Asociația „Breasla Actorilor”, organizație neguvernamentală dedicată tuturor categoriilor de artiști, promovând prin ei și prin creațiile lor, profesionalism, artă și performanță.

Membrii fondatori: Alex Floroiu, Ioana Floroiu, Andreea Secu, Eugen Fetescu, Crăița Mladinovici, Mădălin Mladinovici, Adrian Dinculescu, Tudor Boloca, Massimiliano Nugnes și Robert Poiană.

Membri activi: Mihai Hurduc și Georgiana Vrațiu, Ciprian Purcau, Alexandru-Tudor Sabău, Andrei Adam.

OBIECTIVE


promovarea principiilor și a valorilor cultural-artistice;

inițierea, organizarea și promovarea evenimentelor cultural-artistice;

educație prin artă, cultură și sport;

înființarea și organizarea de ansambluri și spații cultural-artistice;

promovarea turismului național cultural-artistic;

impresariere artistică;

colaborări și parteneriate;

accesare fonduri interne și externe.